kwikfit, banden, monteur

Kwik-Fit scoort 7,7 als online oriëntatiebron voor zomerbanden

Kwik-Fit scoort hoog als het gaat om het online oriënteren voor zomerbanden door consumenten. Dat blijkt uit onderzoek van het bureau WUA!. Kwik-Fit behaalt een overall Web Performance Score van 7,7.

In het onderzoek naar winterbanden scoorde Kwik-Fit ook al hoog. Het verschil met de concurrentie is nu echter kleiner. ProfileTyrecenter volgt Kwik-Fit met een 7,2 en Tirendo.nl volgt op enige afstand met een Web Performance Score van 6,4.

Kwik-Fit

Het onderzoek werd gehouden onder een groep van 100 consumenten tussen de 21 en 60 jaar oud. De websites moesten door de respondenten op 10 onderdelen beoordeeld worden.

25% van de respondenten gaf Kwik-Fit de eerste plaats, gevolgd door Profile Tyrecenter en Tirendo. Profile Tyrecenter werd door 18% op de eerste plaats gezet, Tirendo.nl door 16%.

Profile Tyrecenter

Voor Profile Tyrecenter en Tirendo geldt dat zij een stap voorwaarts hebben gemaakt ten opzichte van het winterbandenonderzoek. Ze worden beter gevonden, beter beoordeeld op meerdere onderzoeksthema’s en door meer consumenten op nummer 1 gezet.

Overigens zijn in het onderzoek de websites van de echte bandenmerken niet meegenomen. De resultaten van deze bandenmerken ontbreken dan ook in het overzicht, met uitzondering van Continental.

Auteur: Jose van der Wegen

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.