Productieproces, banden, fabriek

Van den Ban Group en Maxxis in tv-uitzending RTL AutowereldRTL Autowereld besteedt in de tv-uitzendingen van 9 en 16 juni aandacht aan bandenleveranciers Van den Ban Group en Maxxis. Daarbij wordt het logistieke proces, de bandenopslag en het distibutiecentrum van Van den Ban Group in beeld gebracht. Ook komen de bandenmerken Maxxis en Novex aan bod.

In de uitzending op 9 juni wordt directeur Frans van Lenten van Van den Ban Group geïnterviewd. Coureur Tim Coronel vertelt de week daarna in het programma over zijn samenwerking met de merken Maxxis en Novex.

Productieproces

In beide tv-items kan de kijker de route van de band volgen vanaf het punt dat deze in een container vanuit het verre oosten in de haven van Rotterdam aankomt, tot aan de montage onder de auto.

Bekijk hier de preview van de uitzending van 9 juni:

Auteur: Steven Don

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.