autobanden, opslag, verkoop, distributie, vredestein

Tyremotive lanceert b2b-webshop voor Nederlandse markt

Tyremotive is een b2b-webshop voor de Nederlandse markt gestart.  De webshop onderscheidt zich door het direct beschikbare aanbod van meer dan 20.000 soorten banden en velgen, bestaande uit alle gerenommeerde merken. Tyremotive is hiermee een van de grootste online aanbieders van banden en velgen op b2b niveau.

Het bedrijf richt zich enkel op de zakelijke markt en voorziet iedere garage en bandenspecialist in zijn voorraad.

Aanmelding

“Na aanmelding op www.tyremotive.nl komt de klant in een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke omgeving terecht”, meldt het bedrijf. De aanmelding is volledig vrijblijvend en gratis

Het zoeken naar het benodigde artikel is zeer eenvoudig  waardoor een bestelling snel is geplaatst. Ook de administratie blijft eenvoudig op orde, doordat alle pakbonnen en facturen in de eigen klantomgeving worden opgeslagen. Geordend en duidelijk in één overzicht.”

Garages en bandenspecialisten

Garagisten en bandenspecialisten profiteren tevens van een levering van maximaal 72 uur. Levering vanaf een bestelling van 2 stuks is gratis. Tyremotive zegt zeer aantrekkelijke prijzen te hanteren. “Doordat de logistieke processen van Tyremotive op elkaar aansluiten zijn de beste prijzen gegarandeerd en zijn klanten, ongeacht het aantal, verzekerd van snelle levering”, aldus het bedrijf.

Tyremotive is van oorsprong een Duits bedrijf en beschikt over de benodigde expertise om klanten van de juiste informatie te kunnen voorzien. Tyremotive.nl opereert met een Nederlands team waardoor de bereikbaarheid en service optimaal zijn.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.