HBI Tyres & Wheels bedrijfspand

HBI Tyres & Wheels in nieuw bedrijfspand

Bandenbedrijf HBI Tyres & Wheels heeft een ander onderkomen. Het nieuw gebouwde pand aan de Stevinweg in Tholen is uitgerust met een grote montagestraat en heeft een opslagcapaciteit van 11.000 vierkante meter.  

In verband met ruimtegebrek werd tot verhuizing naar een nieuw gebouw besloten. “Met de nieuwe behuizing kunnen we efficiënter en flexibeler werken dan aan de Slabbecoornweg”, zo stelt directeur Leendert van ’t Hof in de Eendrachtbode.

Banden

Het familiebedrijf handelt in landbouw-, grondverzet-, vrachtwagen-, bosbouw- en vliegtuigbanden. Het is daarnaast een van de circa twintig ondernemingen in Europa die zich bezighoudt met het gebruiksklaar maken van afgekeurde vliegtuigbanden en ze geschikt maken voor industriële en agrarische doeleinden.

Met de opening van het nieuwe pand, is tevens Leendert van ’t Hof als nieuwe directeur van het bedrijf aangetreden. Hij neemt daarmee het stokje van zijn 70-jarige vader over. De nieuwe leidsman is overigens niet onbekend binnen het bedrijf: vanaf 2006 heeft hij de positie van algemeen directeur bekleed.

 

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.