Magna Tyres Group

Magna Tyres Group investeert 20 miljoen in nieuw magazijn

Magna Tyres Group investeert 20 miljoen euro in nieuw distributiecentrum. Het nieuwe magazijn van de fabrikant van industrie- en grondverzetbanden zal gebouwd worden in Waalwijk en krijgt een oppervlakte van 24.000 m2. 

Volgens Marketing & Sales Director Berto Beulenkamp zijn aanpassing van de voorraadcapaciteit noodzakelijk vanwege een stijgend marktaandeel in bijna alle Europese landen. “Voor onze partners is snelheid van aanlevering essentieel en dus is een minimale eigen voorraad wenselijk”, stelt hij.

Uitbreiding

Banden van het bedrijf worden wereldwijd in meer dan 100 landen ingezet voor zware applicaties in de bouw, mijnbouw en industrie. De Magna Tyres Group is daarnaast bandenleverancier voor onder meer Terex, Doosan, Hyster, Liebherr en Senneboden.

De eerste fase van de uitbreiding van het bedrijf moet medio 2014 afgerond zijn.

 

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.