Van Klei Bandenhotel, Zoeterwoude, bandenopslag

Van Klei Bandenhotel breidt uit met 1.000 extra bandensets

Van Klei Bandenhotel in Zoeterwoude heeft haar uitbreiding afgerond. “Door deze uitbreiding kunnen er opnieuw 1,000 extra zomer – of wintersets voor onze klanten, goed geisoleerd worden opgeslagen”, zegt Jerry Knies, administratief beheerder van de opslagmodule.

“We merken gewoon zeker in de Randstad dat er door de relatief nog steeds dure vierkante meterprijs veel vraag is naar een organisatie zoals wij. We beschikken niet alleen grote affiniteit in de bandenbranche, maar ook nog over een goed logistiek apparaat. En over een kwaliteitsvol administratief registratiesysteem”, licht Knies toe.

Banden

Iedere band wordt op de millimeter nauwkeurig gemeten en in het systeem geregistreerd. Knies: “Altijd actueel via de module ook voor de klant zelf inzichtelijk. Op ieder willekeurig moment kunnen we onze klant een gewenst vervangingsadvies uitbrengen. Dat voor zeer scherpe condities.”

Richting eind 2014 verwacht Van Klei zo’n 7,500 sets in het Bandenhotel te Zoeterwoude te hebben ondergebracht.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.