Landsail, band

Inter-Sprint introduceert Landsail Runflat LS388 en de LS988

Inter-Sprint Banden uit Moerdijk introduceert, als officiële distributeur, de Landsail Runflat LS388 en LS988 op de Nederlandse markt. Beide RFT uitvoeringen zijn qua profiel gelijk aan de conventionele LS388 en de LS988 en worden in een geselecteerde range van bandenmaten geproduceerd.

Deze ultra high performance banden rollen van de nieuwste productielijnen en door toepassing van de modernste Runflat technologieën is de eindkwaliteit van deze Runflat banden uitstekend. Dat leidt tot sterk verbeterde rij-eigenschappen en de totale prestaties. “De huidige generatie Runflat banden kan zich dan ook prima meten aan de conventionele uitvoeringen”, meldt Inter-Sprint.

Assortiment

“Wij zijn erg enthousiast over deze aanvulling op het Landsail assortiment. Door de uitbreiding van het assortiment met deze Runflat range biedt het merk nu een prima alternatief voor de gerenommeerde A-merken. Zowel de LS388 RFT als de LS988 RFT kunnen in alle beschikbare maten door Inter-Sprint, direct uit eigen voorraad geleverd worden”, aldus het bandenbedrijf.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.