Leggera HLT-velg leverbaar in nieuwe kleur Race Gold

Leggera HLT is de nieuwste toevoeging in de I-Tech-wielenfamilie van OZ Racing. Deze lichte, high performance wielen hebben volgens distributeur Van Klei Banden Import een optimale verhouding tussen gewicht en sterkte en kunnen hierdoor het stuur- en weggedrag van het voertuig verbeteren.

Na eerder te zijn uitgebracht in de kleur Grigio Corsa Bright, is dit wiel nu ook beschikbaar in de kleur Race Gold, met een zwart carbon centerkap. De nieuwe kleur is beschikbaar in 5×100-applicaties. Volgens Van Klei is het product zeer geschikt voor Subaru, maar ook voor andere voertuigen. De Leggera HLT-wielen zijn, zoals alle OZ-wielen, TÜV-gecertificeerd.

Specificaties van het product:

  • Model: HLT Monobloc
  • Design: 5 dubbele spaken
  • Kleur: Race Gold
  • Maten: 17”, 18”, 19”

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.