Ling Long introduceert SUV-band Greenmax 4×4

Ling Long heeft onlangs, onder de naam Greenmax 4×4, een SUV-band van hoge kwaliteit op de Nederlandse markt geïntroduceerd. De profielopbouw van het product combineert een aantal lengtegroeven met uitgekiend gepositioneerde breedtegroeven. Door deze profielopbouw ontstaat, in combinatie met de versterkte opbouw en speciale rubbersamenstelling een kwalitatief hoogwaardige band.

Deze combinatie staat garant voor de gewenste 4×4-eigenschappen, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Dit maakt de band, volgens de producent, uitermate geschikt voor zowel verharde als onverharde wegen. Bij gebruik op verharde wegen combineert de Greenmax 4×4/SUV stevig maar comfortabel rijgedrag met een laag geluidsniveau. De profielopbouw vermindert tevens het risico van aquaplaning.

Inter-Sprint

Op onverharde wegen garandeert de band maximale grip en optimale prestaties onder alle omstandigheden. Als officiële importeur heeft Inter-Sprint Banden uit Moerdijk het complete matenpakket op voorraad. De Greenmax 4×4/SUV is verkrijgbaar van 15 tot 19 inch, in 27 verschillende maten. Doordat het product al verkrijgbaar is vanaf 15 inch, is er nu ook voor de kleinere SUV’s en
cross-overs een 4×4/SUV band beschikbaar.

Lees ook: Range LingLong radiale tractorbanden verder uitgebreid

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.