Bridgestone, motorband

Bridgestone zoekt testrijders voor nieuwe motorband

Bridgestone Europe is op zoek naar honderd motorrijders in Nederland, Belgie, Luxemburg en Frankrijk die onder normale gebruiksomstandigheden de nieuwe sporttouringband Battlax T30 willen testen voor een langere periode.

Aanleiding voor de test is de introductie van de nieuwe band.

Speciaal voor de test heeft Bridgestone een website opgezet waar aspirant-testrijders zich nog tot en met eind maart kunnen melden. Vanaf april zijn de meningen van de geselecteerde testrijders te lezen op de site.

Beoordelen

Na de eerste 500 kilometer en vervolgens na elke 1000 kilometer moeten de testrijders steeds aan de hand van vragen beoordelen hoe de banden bevallen. In ruil voor hun deelname krijgen de testrijders naast een gratis set banden een bijdrage in hun brandstofkosten.

Bridgestone gaat de testrijders onder meer selecteren op basis van hun motor, hun gebruik en hun woonplaats om zo een breed scala aan gebruikers en ervaringen van gewoon dagelijks gebruik bij elkaar te krijgen.

Lees ook:

Nieuwe motorband op MotoGP gebaseerd

 

Auteur: Steven Don

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.