Michelin, logo

Michelin introduceert zes nieuwe motorbanden

Michelin heeft zes nieuwe, verschillende soorten, banden op de markt gebracht. De banden zijn geschikt voor diverse soorten motorfietsen en zijn wereldwijd verkrijgbaar.

De zes nieuwe banden betreffen de Michelin Power SuperSport, geschikt voor sportieve motorfietsen op de weg of het circuit. De Michelin Pilot Power 3 is bestemd voor sportieve motorfietsen die voornamelijk op de weg worden gebruikt.

Motorbanden

De Michelin Anakee III is juist weer geschikt voor Big Trail motoren die vooral op de weg worden gebruikt. De Michelin Anakee Wild is ook geschikt voor Big Trail motoren, maar dan voor zowel on- als off-road.

De Michelin Pilot Street Radial is bedoeld voor motorfietsen van een kleine tot gemiddelde grootte die elke dag gebruikt worden. De Michelin Pilot Street tenslotte is bestemd voor Small Utility-motorfietsen.

Total Performance

Volgens Michelin zijn de banden voor specifieke motoren op de markt gebracht, maar kenmerken ze zich allemaal door een complete prestatiecombinatie. Een en ander maakt deel uit van de Michelin Total Performance.

De Franse bandenfabrikant heeft aangekondigd in twee jaar de complete bandenlijn voor motorfietsen en motoren te vernieuwen.

Auteur: Jose van der Wegen

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.