interstate, tracer, band, all-terrain

Interstate kondigt nieuwe band aan voor zwaar terrein

Interstate zal tijdens de Latijns-Amerikaanse en Caribische Tyre Expo een nieuwe all-terrain band voor de Amerikaanse markt lanceren. De Interstate Tracer A / T is onmiddellijk na de introductie op de Interstate dealer-bijeenkomst beschikbaar. Die is vlak voor de Panama-expo op 24-27 juli.

De band zal beschikbaar zijn in 10 LT / SUV pasvormen, met drie-laags loopvlak en / of drie-laags zijwand constructie in bepaalde maten.

Moeilijke omstandigheden

De Interstate Tracer A / T is “uitzonderlijk stevig en het is gebouwd om lang mee. Zelfs in moeilijke omstandigheden,” aldus Theo de Vries, vice-president van Interstate Tire & Rubber Co

De ‘zwaar-werk’ constructie van de Interstate Tracer A / T is ontworpen om het doorprikken en slagvastheid voor zware vrachtwagens te bieden in de landbouw, bouw-en mijnindustrie.

Slijtage

Volgens het bedrijf beschikt de nieuwe Tracer A / T over een brede voetafdruk die voor gelijkmatige slijtage en stabiliteit zorgt. Ook is er een taaie rubbersamenstelling voor prestaties op alle oppervlakten.

En een drielaags zijwand-constructie om zijwanden te beschermen een voor meer contact. De zijwand is verkrijgbaar in zwart met witte letters.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.