Magna Tyres Technical Databook 2014, handboek

Magna Tyres presenteert het Technisch Databoek 2014

De Nederlandse bandenfabrikant Magna Tyres heeft de eerste editie van het officiële technische databoek gepresenteerd. Hij is per direct te downloaden is via de website. De realisatie van het Magna Tyres technische databoek komt voort uit de stijgende vraag van klanten en eindgebruikers naar een naslagwerk met gedetailleerde productspecificaties.

“Hiermee spelen wij in op één van de weinige verbeterpunten uit het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek, waar deze behoefte met nadruk werd uitgesproken”, licht de bandenfabrikant toe.

Naslagwerk

Hoewel bijna alle bandenfabrikanten een vergelijkbaar naslagwerk aanbieden, heeft Magna Tyres de ambitie gehad om een geheel eigen variant uit te brengen. Het Magna Tyres databoek omvat niet alleen de technische specificaties van het off-the-road (OTR) productgamma, maar ook van banden voor havenapplicaties en industriële volrubberbanden.

Daarnaast bevat het boek specifieke informatie over het correct transporteren en opslaan van (OTR) banden, technische informatie over velgen, (de-) montage-instructies, veiligheidsvoorschriften en overige praktische aanbevelingen. Speciale aandacht is er voor de mijnbouwapplicaties, met gedetailleerde beschrijvingen van de operationele bandgerelateerde processen.

Hulpmiddel

“Het Magna Tyres technische databoek is een onmisbaar hulpmiddel voor het bepalen van de ideale band voor de correcte applicatie”, meldt Magna Tyres. “Niet alleen het maken van de juiste keuze staat centraal, maar ook de wijze waarop het maximale uit de levensduur van de band gehaald kan worden. Hierdoor is het Magna Tyres Technisch Databoek 2014  een handig naslagwerk voor onder andere bandenspecialisten, (onderhouds-)monteurs, wagenparkbeheerders en inkopers.”

Het nieuwe technische databoek van Magna Tyres is vanaf heden gratis te downloaden via de website. De hardcopy versie is op aanvraag beschikbaar vanaf 1 januari 2014.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.