Maxxis komt met twee nieuwe UHP-profielen

Maxxis heeft onlangs twee nieuwe profielen op de markt gebracht. Het gaat om de S-pro en de VS-01. Eerstgenoemde is een sportband die speciaal ontwikkeld is voor de luxere SUV’s. De VS-01 is ontwikkeld voor een andere markt, namelijk die van de sportband.

De Maxxis S-pro (rechts op de afbeelding) is een ultra high performance sportband en is speciaal ontworpen voor de luxere SUV’s, zoals de BMW X5, de Audi Q-series, de Volkswagen Touareg, de Volvo XC60/90, de Lexus RX en de Porsche Cayenne. De band is sinds begin maart op de markt en komt in zeven maten, lopend van 234/65 VR17 tot en met 255/50 WR19.

Sportband

Het andere nieuwe type is de Maxxis profiel VS-01 (links op de afbeelding). Een sportband met een modern en aantrekkelijk profiel. Komende maanden is de VS-01 in 24 maten beschikbaar, lopend van 205/55ZR16 tot en met 225/35ZR18.

Lees ook: Bandenfabrikant Maxxis lanceert nieuwe internationale site

Onderwerpen: , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.