Euromaster monteert nieuwe banden bij klanten thuis

Euromaster komt bij bedrijven en particulieren aan huis om ter plekke nieuwe banden te monteren. Volgens de bandenretailer is daar onder klanten behoefte aan. De voorrijkosten bedragen 14,95 euro. Autogebruikers in het hele land kunnen gebruikmaken van de nieuwe service, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het bandenbedrijf is naar eigen zeggen de eerste in Nederland die deze thuismontage aanbiedt.

Euromaster is sinds kort met de service gestart. Als klanten online nieuwe banden bestellen, kunnen ze de optie Montage-aan-huis selecteren. De zogeheten ’Euromaster Bandenbus’ komt dan thuis, op het werk of bijvoorbeeld bij het restaurant waar de klant zit te eten, het betreffende voertuig van nieuw rubber voorzien.

Actie

Momenteel is er een actie waarbij de eerste 250 klanten zonder voorrijkosten hun banden kunnen laten vernieuwen. Klanten kunnen zelf het tijdstip en de locatie kiezen waar Euromaster de banden komt verwisselen.

Ook aanvullende bandenservices, zoals vulling met stikstof in plaats van lucht, kunnen klanten door de Montage-aan-huis-medewerkers laten doen. Het uitlijnen van de auto kan niet op locatie worden gedaan, aldus Euromaster.

Lees ook: Euromaster Nederland stelt nieuwe directeur B2B Heavy aan

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.