euromaster

Euromaster opent webwinkel voor zakelijke klanten

Fastfitter Euromaster start een webwinkel die focust op zakelijke klanten met een truck, personenauto of bestelwagen. Het is, naar eigen zeggen, de eerste zakelijke webwinkel in de Nederlandse markt die behalve banden, ook bandgerelateerde diensten ’op locatie’ aanbiedt. De nieuwe webwinkel is het antwoord op de groeiende behoefte in de zakelijke markt naar het online verkrijgen van prijsinformatie en het gemak van online bestellen en direct service-afspraken plannen.

De webwinkel biedt klanten, naast een uitgebreid aanbod van truck-, personen- en bestelwagenbanden, ook de mogelijkheid om bandgerelateerde services te bestellen, zoals uitlijnen en balanceren. De koppeling met de agenda van alle Euromaster-vestigingen maakt het mogelijk om direct een afspraak in te plannen.

Aflevering

Klanten kunnen via de webshop een keuze maken voor de wijze van aflevering van de banden. Ze kunnen kiezen voor bijvoorbeeld montage in een vestiging of op elke andere locatie in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Betalen kan direct via IDEAL of creditcard. Bovendien biedt Euromaster bestaande klanten de mogelijkheid voor betalen op rekening.

De fastfitter zet in op duidelijkheid en transparantie. De digitale shop geeft klanten een helder inzicht in de prijzen van personen-, bestelwagen- en truckbanden. Met een inlogcode komen (potentiële) klanten op een gepersonaliseerde pagina.

Bandenprijzen

Frank Hut, directeur business to business bij Euromaster legt uit: “Met het digitaliseren van het aankoopproces van banden spelen wij in op de vraag in de zakelijke markt om op een eenvoudige manier informatie te vinden over de bandenprijzen, services en direct online een afspraak te maken.”

De Michelin-dochter viert deze week de opening van de zakelijke webwinkel. De eerste honderd klanten maken kans op een iPad Mini (10x), Michelin Bibendum-lamp (10x) en fabrieksbezoek bij Michelin (10x).

Marktleider

Euromaster is een honderd procent onderdeel van de Michelin Group en biedt producten en diensten om veilig, zuinig en comfortabel te rijden. Euromaster heeft een uitgebreid Europees netwerk van 2.365 vestigingen in zeventien landen met bijna 11.800 medewerkers. In Nederland werken achthonderd specialisten vanuit ruim honderd servicevestigingen en tientallen mobiele units. De bandenformule levert jaarlijks meer dan tien miljoen banden aan ruim 4,5 miljoen klanten in de particuliere en zakelijke markt.

Lees ook: Euromaster monteert nieuwe banden bij klanten thuis

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.