Point-S

Point S benoemt Max Hollander tot Director Operations

Bandenspecialist point S heeft Max Hollander aangesteld als Director Operations. Hollander is de opvolger van Wim Reijmerink. Als Director Operations zal Hollander de totale point S-organisatie gaan aansturen in Nederland.

Hollander is geen onbekende in de automotive branche, aangezien hij al 30 jaar actief is in de sector. Hollander begon bij Jan van den Broek Autobanden, waarna hij Regio Sales Manager werd na de overname door Kwik-Fit. Vanaf 1991 tot 2007 was Hollander Salesmanager bij USN-CENTURI.

Kwik-Fit

Daarna was Hollander weer actief voor Kwik-Fit. Hij was onder meer verantwoordelijk voor het bandendistributiecentrum Wereldband in Etten-Leur en het warehouse van USN-CENTURI in Harderwijk in zijn rol als Tyre Business Manager en Business Unit Manager.

Hollander is erg blij met zijn nieuwe functie bij point S. “Het is een hele uitdaging om Director Operations te zijn bij point S. Ik ben enthousiast om te werken aan de verdere groei van point S binnen Nederland. Inmiddels telt point S meer dan 40 vestigingen in ons land en daar blijft het zeker niet bij.”

Point S

Point S is sinds 2010 actief in Nederland. De van origine Franse formule van Point S betreft een professioneel samenwerkingsverband van zelfstandige bandenspecialisten. Het is de grootste onafhankelijke keten van bandenservicebedrijven in Europa.

De bandenspecialist is actief in 23 landen meer dan 2.000 verkooppunten en bedient zowel de zakelijke als de particuliere markt. De formule is niet alleen actief in Europa, maar ook in Turkije, de VS, Zuid-Afrika en Slovenië.

Auteur: Jose van der Wegen

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.