kwikfit, banden, monteur

Kwik-Fit opent ‘Premier-vestiging’ in Apeldoorn

Kwik-Fit heeft een derde Premier-vestiging geopend in Apeldoorn. Deze formule biedt qua werkplaatsactiviteiten meer dan een ‘standaard’ Kwik-Fit filiaal. De werkplaatsinrichting werd door Explora en Brekupa verzorgd. De andere twee Premier-vestigingen staan in Haarlem en Breda.

In de werkplaats (acht hefbruggen) is in tegenstelling tot de andere twee Premier-vestigingen niet gekozen voor een quick uitlijnscan (wel voor een 3D-uitlijnsysteem van Hunter). Deze vestiging beschikt voer een banden de- en montagestraat inclusief een door Explora ontworpen railsysteem voor het snel kunnen wisselen en transporteren van band-wielcombinaties.

Formule

De verdere invulling van deze Premier-formule is nog niet helemaal klaar. Zo wijkt het Apeldoornse filiaal iets af, vergeleken met de twee andere. De entree is wat ruimer en overzichtelijker van opzet. De tussenmuur tussen de receptie en klantenwachtruimte is weggelaten, meldt Aftersales Magazine.

En de vierplaats remmentestbank is weer terug, terwijl bij de andere Premier-filialen was gekozen voor een rollenbank. In de vestigingen zullen op de werkvloer tussen de 8 en 10 werknemers actief zijn.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.