Nederlander wordt directeur van Goodyear-Dunlop DACH

A patron covers up in the rain at a Goodyear automotive care business in Williamsville, N.Y., Tuesday, April 28, 2009. Biggest U.S. tire maker Goodyear Tire & Rubber Co. is reporting, Wednesday, a loss of $333 million in this year’s first quarter, its second consecutive big quarterly loss. (AP Photo/David Duprey)

De Nederlander George Rietbergen wordt de Group Managing Director of Goodyeay-Dunlop voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (DACH). Op dit moment is Rietbergen nog actief als Commercial Product Business Unit EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) bij Goodyear-Dunlop. Dat meldt Automobielmanagement.

Rietbergen zal zijn nieuwe functie per 1 augustus aanstaande aanvaarden als opvolger van Rainer Landwehr. Zijn huidige functie zal worden overgenomen door Henry Johnson, momenteel vice-president Emerging Markets EMEA.

Goodyear-Dunlop

Rietbergen is al langer actief voor Goodyear-Dunlop.  Vanaf 2001 werkte hij bij het EMEA hoofdkantoor in België. Daar was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Goodyears’ e-business.

In 2005 werd hij vervolgens General Manager voor de Benelux en in 2010 Managing Director voor UK en Ierland. In de periode 2010-2012 was hij managing director bij Goodyear Dunlop Tyres UK Ltd, voordat hij de leiding kreeg over de Commercial Product Business Unit EMEA.

Bekijk een foto van Rietbergen:

George Rietbergen

Auteur: Jose van der Wegen

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.