Profile Tyrecenter, De Kempen, Valkenswaard, Google Maps

Profile Tyrecenter verwacht doorstart voor failliete vestiging Valkenswaard

Profile Tyrecenter verwacht dat de failliete vestiging in Valkenswaard een doorstart kan maken. Eerder deze maand werd Profile Tyrecenter De Kempen failliet verklaard door de rechtbank van Oost-Brabant. Dat meldt Autokompas.

Volgens de directeur van Profile Tyrecenter Harm Nieboer had de betrokken ondernemer het faillissement zelf aangevraagd. De ondernemer zou om persoonlijke redenen het faillissement hebben aangevraagd, al zegt de zaakwaarnemer van de ondernemer dat de achtergronden anders zijn. Welke achtergronden dit zijn is niet bekend.

Profile Tyrecenter

Volgens Nieboer speelden economische redenen in ieder geval vrijwel geen rol en zijn er dan ook nog genoeg mogelijkheden voor een doorstart voor deze vestiging. Het is de bedoeling in ieder geval met een deel van het personeel door te starten. De curator is al in gesprek met een kandidaat voor de overname van het bedrijf. Volgens Nieboer zijn er zelfs meerdere partijen die interesse hebben in een doorstart.

Profile Tyrecenter De Kempen ontstond drie jaar geleden na het samenvoegen van Profile Tyrecenter van Grootel en Bandengroothandel De Kempen. Profile Tyrecenter opende eerder dit jaar nog een vestiging van Autoglaz. Dat is het ruitschadeconcept van The Alwaysbemobile Company waartoe ook Profile Tyrecenter behoort.

Auteur: Jose van der Wegen

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.