kwikfit, banden, monteur

Kwik-Fit breidt tijdelijk uit wegens winterseizoen

Autoservice Kwik-Fit breidt haar werknemersbestand tijdelijk uit met 145 banen. Met het oog op winterperiode en het groeiende marktaandeel zijn in de wisselperiode extra bandenmonteurs nodig, zo stelt het bedrijf. Van de 145 uitgeschreven vacatures staan er inmiddels nog 41 open. 

Het bedrijf wil zijn teams van diverse vestigingen in het land in de maanden oktober, november en december versterkt zien.

Winterbanden

Vorig jaar speelde het bedrijf ook al in op de groeiende vraag naar winterbanden door extra banden in te kopen en aanvullend personeel aan te nemen voor bandenwissels. Door de eerste sneeuw en aankondigingen over sneeuwoverlast, ontstond er toentertijd topdrukte bij zowel de vestigingen als in de webshop.

Aangenomen sollicitanten krijgen na een screening een 2-daagse bandentraining. Vervolgens moeten ze tien weken lang fulltime beschikbaar zijn. De vacatures in De Meern, Houten, Utrecht en Woerden staat nog open.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.