Hankook, kantoor, bandenfabrikant

Hankook stelt nieuwe COO aan voor Europa en Rusland

Bandenfabrikant Hankook zet de koers uit voor de toekomst van zijn activiteiten op de Europese Russische markt door Marketing & Sales executive dhr. Ho-Youl Pae met ingang van januari 2014 aan te stellen als nieuwe Chief Operating Officer van zijn grootste regionale hoofdvestiging. Ho-Youl Pae (55) is Senior Vice President en lid van de raad van bestuur van Hankook Tire Co.

Het huidige hoofd van Hankook Tire Europe, dhr. Jin-Wook Choi, die de drijvende kracht was achter de consolidatie van de productieactiviteiten in Europa, zal met ingang van dit jaar een adviserende rol gaan vervullen voor de mondiale hoofdvestigingen van het bedrijf.

Expertise

Pae brengt veel expertise mee op het gebied van internationale bedrijfsactiviteiten en marketingexpertise, meldt Hankook. Hij beschikt over meer dan 28 jaar ervaring, waaronder ruim zeven jaar binnentopfuncties in het management, sinds hij in 1986 voor het bedrijf kwam werken.

coo, hankook. Ho-Youl Pae

Lees ook: Nieuwe rol voor COO Hankook Tire Europe

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.