Prijsuitreiking Beste Profile Tyrecenter 2013

Profile Tyrecenter Oosterhout ‘beste vestiging in 2013’ volgens klanten

Profile Tyrecenter Oosterhout is uitgeroepen tot ‘beste Profile Tyrecenter vestiging in 2013’ volgens de consument. Ondernemer Henri van Breugel nam de prestigieuze prijs in ontvangst uit handen van Martijn van de Meent, Retail Marketing Manager van Profile Tyrecenter Nederland. Op basis van 169 klantbeoordelingen in 2013 kwam de vestiging in Oosterhout op een gemiddelde van een 9,07 uit en had daarmee een kleine voorsprong op de vestigingen in respectievelijk Echt (8,96) en Hulst (8,95).

De landelijke banden-, velgen- en autoservice specialist heeft in totaal 187 vestigingen in Nederland. Het bedrijf vraagt haar klanten doorlopend om de mening over onder meer uitgevoerde werkzaamheden, service, uitstraling van de vestiging en prijs/kwaliteit verhouding.

Profile Tyrecenter

Henri van Breugel, eigenaar van Profile Tyrecenter Oosterhout, is heel erg blij met de gewonnen prijs: “Het is een geweldige kroon op ons werk, ik ben hier ontzettend trots op. We proberen dagelijks scherp te zijn op het goede  en directe contact met de klant, onze producten en service en natuurlijk de werkzaamheden.”

“Wij zijn alleen tevreden als de klant tevreden en blij is. Je ziet dat dit totaalplaatje loont. Natuurlijk gaan we er als Profile Tyrecenter Oosterhout voor om de prestigieuze prijs ook in 2014 binnen te slepen. Ik wil al onze klanten bedanken voor de positiviteit, zij hebben deze prijs mogelijk gemaakt“, zo besluit Van Breugel.

Oordeel op 9 punten

Profile Tyrecenter vraagt haar klanten doorlopend om de mening, met het doel om haar service altijd verder te verbeteren. De beoordeling door klanten gebeurt op een negental punten; algemene indruk, netheid en vindbaarheid van de vestiging, vriendelijkheid, behulpzaamheid, informatie voorziening, kwaliteit en snelheid van uitgevoerde werkzaamheden en prijs/kwaliteit verhouding.

Beoordelingen van de vestiging in Oosterhout zijn terug te lezen op www.profiletyrecenter-oosterhout.nl

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.