point S

point S wil in 2013 groeien naar 60 vestigingen

point S, de onafhankelijke keten van bandenspecialisten wil in 2013 doorgroeien naar 60 vestigingen. Op dit moment staat de teller op 40 met de deze maand toegevoegde filialen van de Snep bandenservice in Etten-Leur en een vestiging in Nijkerk. point S is in gesprek met meerdere partijen om de doelstelling voor dit jaar te realiseren.

Wim Reijmerink, directeur point S Nederland in de Ondernemer: “Ik ben er trots op dat we dankzij onze inspanningen toch weten te groeien in een moeilijke bandenmarkt. We merken dat onze point S-formule zowel bij bandenondernemers als bij de consument aanslaat. We zijn met 2.600 vestigingen in Europa in staat om expertise en service tegen een zeer scherpe prijs aan te bieden.”

Bandenmarkt trekt weer aan

“Daar is alles in onze formule op gericht. We willen de beste zijn en ook de voordeligste! We zien de toekomst daarom positief tegemoet. Niet alleen door te groeien in het aantal vestigingen, maar ook in afzet. De consument heeft de afgelopen periode onderhoud aan de auto zoveel mogelijk uitgesteld. We zien de laatste maand dat daar een ommekeer in komt. We verwachten dat in 2013 de bandenmarkt weer zal aantrekken”, aldus Reijmerink.

Aansluiten franchiseformule

Carel Bikkers, voorzitter point S franchiseraad: “Ik ben blij te zien dat er steeds meer ervaren bandenondernemers zich aansluiten bij onze franchiseformule. Onze ondernemers ademen banden en weten hierdoor de klant optimaal te bedienen. Als merkonafhankelijke keten blijven we ons focussen op banden.”

“We geven onze klanten een 100% onafhankelijk bandenadvies, een vipservice en een scherpe prijs. Dat werkt. Dankzij de groei naar 40 vestigingen en een flexibele organisatie zijn we ook steeds interessanter voor de zakelijke markt. We verwachten dan ook het aantal afspraken met leasemaatschappijen dit jaar verder uit te breiden.”

Onderwerpen: ,

Auteur: Fred Kramer

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.