Spreekbeurtpakket, Continental

Continental ontwikkelt spreekbeurtpakket over banden

Bandenproducent Continental heeft een speciaal spreekbeurtpakket ontwikkeld voor kinderen over bandengerelateerde onderwerpen. Het pakket is bedoeld voor basisschoolleerlingen in de leeftijd van acht tot en met twaalf jaar.

Het spreekbeurtpakket is online te downloaden en omvat naast foto’s en video’s ook een volledige tekst. De video’s zijn te vinden via het YouTube-kanaal van Continental Nederland.

Autoband

De informatie over de banden is aangepast aan de doelgroep. Zo wordt onder meer antwoord gegeven op de vraag waarom banden zwart zijn. Verder wordt ingegaan op de geschiedenis van de autoband, het verschil tussen zomer- en winterbanden en de verschillende codes op de band.

Er is ook een limited edition beschikbaar van het spreekbeurtpakket. Vanaf de eerste week van mei zal er iedere week één limited edition van het spreekbeurtpakket worden verloot. Er zijn in totaal 25 pakketten beschikbaar.

Auteur: Jose van der Wegen

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.