Firestone Agriculture, website

Firestone lanceert nieuwe website agrarische banden

Firestone heeft een nieuwe website gelanceerd om de range agrarische banden nog beter onder de aandacht te brengen. De nieuwe website markeert de succesvolle vernieuwing van het aanbod binnen de range.

De nieuwe website is gemaakt met gebruiksvriendelijkheid als hoofdpijler. De website beschikt over de nieuwste technologie, waardoor de functionaliteit en navigatie sterk verbeterd is. De site is beschikbaar in meerdere (Europese) talen.

Website

Ook is ingespeeld op de opkomst van nieuwe communicatiemiddelen, zoals smartphones en tablets. De website is daardoor perfect compatibel met de meest nieuwe browsers en mobiele apparatuur.

Volgens Harald Van Ooteghem, Senior Manager Marketing Planning Commercial Business Unit bij Bridgestone Europe, is voor de ontwikkeling van de website geluisterd naar de ervaringen van de klanten.

Bandenadvies

“Op basis van hun advies ontwikkelden we een nieuwe gebruiksvriendelijke Tyre Finder. Deze is nu aangepast aan de behoeften van vandaag en de eisen van de klant. Een ander hoogtepunt van de nieuwe site is de geavanceerde Dealer Locator. Deze begeleidt bezoekers naar de dichtstbijzijnde bandenprofessional op een snelle en efficiënte manier.”

Via de site krijgen zowel eindgebruikers als professionals, landbouwvoertuigdealers en andere belanghebben op een duidelijke en aantrekkelijke manier toegang tot alle relevante product- en bedrijfsinformatie. Te denken valt hierbij aan informatie over duurzaamheid, efficiency, brandstofverbruik en bodemverdichting.

Auteur: Jose van der Wegen

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.