bandenfabriek, opslag, verkoop, distributie, autoband

Reedijk Banden nu vóór 17 uur besteld, volgende dag in huis

Reedijk Banden Import B.V. heeft met ingang van vandaag de deadline voor bestellingen in de Benelux met twee uur verruimd. De klant krijgt hierdoor langer de tijd om banden te bestellen voor levering op de volgende werkdag. 

De deadline verschuift van 15.00 naar 17.00 uur. Bij Van den Ban Autobanden B.V. kunnen sinds het begin van de week al tot later op de dag bestellingen geplaatst worden. Vóór 17.00 uur besteld, betekent de volgende werkdag in huis, zo stellen beide bedrijven.

Service

Met de aangepaste tijden wil Reedijk Banden Import B.V. een snellere en betrouwbare levering voor klanten realiseren. Ook Van den Ban Autobanden B.V. zegt met de verandering tegemoet te komen aan de vraag van haar klanten. “Zeker met het oog op het winterseizoen”, zo stelt het bedrijf.

Naast de levering is ook de beschikbaarheid van verschillende exemplaren aangepakt. Zo zijn bij de bedrijven onder meer de winter- en seizoensbandenpakketten uitgebreid.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.