Winterbanden, Lidl, webshop

Supermarktketen Lidl start met verkoop winterbanden

Supermarktketen Lidl is in Duitsland gestart met de verkoop van winterbanden. Het online productaanbod is met exemplaren van de merken Goodyear en Hankook uitgebreid. Daarnaast worden band-wielcombinaties met lichtmetalen wielen van Rial aangeboden. 

Vooralsnog zijn de winterbanden alleen via de Duitse website te verkrijgen. Een woordvoerder van de Nederlandse tak van de keten laat weten dat er nog niet gesproken is over een eventuele uitbreiding van het aanbod in ons land.

Modellen

De Goodyear Ultra Grip 8 wordt via de Duitse website aangeboden in de maat 205/55T R16 TL-91T. De band kan ook als complete combinatie met de lichtmetalen ‘Giro’ besteld worden. De Hankook i*cept RS is in de maten 165/70T R14 TL, 175/65T R14 TL en 195/65T R15 TL verkrijgbaar. Prijzen variëren van 44,99 euro tot 79,99 euro voor enkel rubber. Voor de band-wielcombinatie van Rial moet een kleine 140 euro neergeteld worden.

Klanten kunnen bij de 3.400 online aanbevolen montagestations door heel Duitsland terecht voor de installatie van hun aankopen.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.