Magna Tyres Group

Magna Tyres hoofdsponsor kraan- en transportconferentie

Magna Tyres is een van de vier hoofdsponsors van het World Crane and Transport Summit 2013. Dat maakte de fabrikant van industrie- en grondverzetbanden bekend. Tijdens de tweedaagse bijeenkomst in Amsterdam komen kraan- en transportbedrijven, toeleveranciers en fabrikanten van over de hele wereld bij elkaar. 

Magna Tyres is de enige bandenfabrikant die de conferentie ondersteunt. De andere hoofdsponsoren zijn Terex, Sany en Zoomlion. Met het exclusieve ‘gouden sponsorship’ gaat een bedrag van 25.000 euro gemoeid.

Netwerk

Op 29 en 30 oktober vindt het World Crane and Transport Summit 2013 plaats in het Krasnapolsky Hotel in de Nederlandse hoofdstad. Het is een netwerkgericht, informatief evenement voor alle leidende kraan- en gespecialiseerde transportbedrijven. Magna Tyres sponsort dit gespecialiseerde kraan- en transportevenement dit jaar voor het eerst via de gouden sponsoring.

De eerste editie van het evenement werd in 2009 in Amsterdam gehouden. Ook in 2011 kwamen in de hoofdstad meer dan 275 branchebedrijven van over de hele wereld bij elkaar. De organisatie is in handen van de KHL Group, een mediabedrijf dat zich bezighoudt met informatieverstrekking op het gebied van bouw.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.