Kumho Ecsta, band, Mercedes-Benz

Kumho Ecsta HM KH31 OE onder Mercedes B-Klasse

Het nieuwe model van de Mercedes-Benz B-Klasse Sport Tourer wordt sinds oktober als eerste montage voorzien van de Kumho KH31 Premium High Preformance band. Die zorgt voor een optimaal contact met het wegdek.

“De bandenfabriek van Kumho Tyres in Tianjin (China) laat hiermee zien dat zij banden produceren die voldoen aan de zeer hoge Europese eisen en geschikt zijn voor auto’s van Europese topmerken’, laat importeur Klei’s Banden weten.

Fabriek

Kumho banden worden wereldwijd in 8 fabrieken geproduceerd, 4 van hen liggen in China. Van Klei: “Met de Kumho KH31 rijdt de berijder op een asymmetrisch profiel, die extreem comfortabel zijn, uitstekend stuurgedrag en op natwegdek presteren.”

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.