Banden-online-bestellen.nl, webshop, banden, leverancier

Banden-online-bestellen.nl lanceert nieuwe webshop

De leverancier Banden-online-bestellen.nl heeft maandag een nieuwe webshop gelanceerd. De firma is begin 2010 opgericht en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot ruim 5000 particuliere klanten en daarnaast diverse zakelijke afnemers. “Mede door de snelle groei en de ontwikkelingen op online gebied is er onlangs besloten een compleet nieuwe webshop te ontwikkelen”, vertelt directeur Bakker.

Voor de ontwikkeling van de shop is gebruik gemaakt van de laatste technieken zoals Html 5 en is de shop responsive. Dit betekent dat ook via mobiele apparaten de site uitstekend functioneert. Dat is volgens de directeur een noodzakelijke ontwikkeling, aangezien ruim 10% van het site verkeer via mobiele apparaten plaatsvindt.

Concurrentie

Mede door het nieuwe platform zegtĀ Banden-online-bestellen.nl zich verder te onderscheiden van de concurrentie in de markt. Ook andere aspecten zoals de laagste prijsgarantie, gratis verzending en het lidmaatschap van het Webshop keurmerk dragen hieraan bij.

“Wij verwachten ook voor komend jaar weer een aanzienlijke groei. En met dit nieuwe platform zijn we daar goed op voorbereid”, aldus Bakker. Het bedrijf is gevestigd in Baarn en heeft montage-partners door heel Nederland.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.