Bertus Heuver, Heuver Bandengroothandel, Profile Tyrecenter

Brandstofbesparing centraal bij Profile Tyrecenter Heuver tijdens Transport Compleet

De beurs Transport Compleet is voor Profile Tyrecenter Heuver aanleiding de focus te leggen op een belangrijk issue als ‘brandstof besparen’. Dat blijkt zowel uit het aanbod van tentoongestelde banden als uit een informatiesessie over brandstofbesparing die Heuver organiseert. Want Heuver merkt dat klanten meer en meer waarde hechten aan extra dienstverlening naast de verkoop van truckbanden.

Volgens Heuver verschuift daarmee de focus van leverancier naar partnership. Hierbij staat extra meerwaarde, aanvullend aan de beste bandendeal, centraal. Daarin past tijdens Transport Compleet een specifieke informatiesessie, met medewerking van Shell en TLN.

Brandstofbesparing voor kleine en middelgrote ondernemingen

“Als Profile Tyrecenter Heuver willen we méér zijn dan bandenleverancier en serviceverlener. Wij willen partner zijn van onze klanten”, zegt Bertus Heuver, directeur van Profile Tyrecenter Heuver. “Dat vullen we als deelnemer van Transport Compleet ook in door relaties voorafgaand aan de tweede beursdag uit te nodigen voor een informatiesessie over brandstof besparen.”

Sprekers van Shell en TLN geven er hun visie en tips, terwijl Heuver zelf op de beurs (hal 4, stand 424) voorbeelden van slijtage, doorlopende monitoring (Fleetcheck) en de modernste truckbanden laat zien. “Met Fleetcheck focussen we vooral op de kleine en middelgrote ondernemingen, die we laten ervaren dat zij veel kunnen winnen qua brandstofbesparing en bandenslijtage. Zo groeien we steeds verder in onze rol van partner; wat onze klanten van ons verwachten.”

Extra informatiesessie brandstof besparen

Tijdens Transport Compleet laat Heuver aan de hand van enkele gerenommeerde merken – met huismerk Aeolus – de laatste ontwikkelingen op bandengebied zien. Op 19 maart is van 11.00 tot 13.45 uur bij moederbedrijf Heuver Bandengroothandel een informatiesessie, waar na de lezingen door Shell en TLN en de gezamenlijke lunch een rondleiding volgt.

Vervolgens wordt gezamenlijk de beurs Transport Compleet bezocht. Opgeven voor deelname kan tot uiterlijk 7 maart via marketing@heuver.com. Profile Tyrecenter Heuver heeft op Transport Compleet Hardenberg een stand van 72 m2 (hal 4, stand 424).

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.