Hankook Tire, Smart AM 15, vrachtwagenband

Hankook Tire toont SmartFlex-vrachtwagenband op beurs

Hankook Tire is voor de eerste keer aanwezig op Transport Compleet, een beurs voor de transportbranche. De vakbeurs geeft Hankook de kans om zijn brede portfolio van vrachtwagenbanden en services te presenteren aan het Benelux publiek, zoals de Hankook SmartFlex bandenserie. Daarnaast toont het zijn Road Assist 24h pechservice en nog vele andere producten.

De bandenfabrikant toont diverse nieuwe producten, zoals de all season SmartFlex band en de SmartWork AM15 band met een breed loopvlak en geschikt voor alle posities.

Vrachtwagenbanden

De Hankook SmartFlex bandenserie biedt slimme en flexibele vrachtwagen- en busbanden oplossingen om in de behoeften van de vlooteigenaren te voorzien. De banden, beschikbaar in verschillende maten voor zowelde stuuras als de aandrijfas, zijn ontwikkeld voor middellange tot lange afstanden. Met de nieuwe technologieën ligt de focus op veiligheidheid en de economisch bewuste klant.

Bovendien presenteert Hankook zijn band voor alle posities, de AM15. De band is speciaal ontwikkeld om extra kilometers en tractie te leveren tijdens on- en off-road gebruik. Daarnaast blinkt de band uit in duurzaamheid en vernieuwbaarheid. De brede schouders helpen om de zijwanden extra te beschermen en om schade aan het karkas te voorkomen.

Pechservice

Tijdens Transport Compleet geeft Hankook eveneens informatie over zijn betrouwbare Road Assist 24h pechservice. De service garandeert voor al zijn leden binnen twee uur gekwalificeerde hulp bij pech in geheel Europa.

Hielke van der Scheer, Sales Director Benelux, ziet Transport Compleet als een grote kans: “Transport Compleet biedt een uitstekend podium voor het presenteren van onze hoogwaardige producten en services. Onze succesvolle SmartFlex serie en de AM15 worden de highlights van onze stand. Daarnaast geven we met plezier informatie over onze betrouwbare pechservice: Road Assist 24h. En, om onze eerste beursdeelname te vieren, verloten we een bijzondere prijs onder al onze standbezoekers.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.