Maxxis, banden, website

Bandenfabrikant Maxxis lanceert nieuwe internationale site

Bandenfabrikant Maxxis heeft haar nieuwe wereldwijde website gelanceerd. De nieuwe Maxxis.com is opnieuw ontwikkeld om de gebruiksvriendelijkheid bij bezoekers flink te verbeteren. Het nieuwe design is responsive en wordt goed weergegeven op desktop, smartphone en tablet. De schermafmetingen worden automatisch aangepast.

Bezoekers kunnen makkelijk navigeren tussen de verschillende onderdelen. De website is ontwikkeld om consumenten antwoord te geven op vragen over banden en team events. De site is onderverdeeld in autobanden, 4×4-banden, motorfiets-banden, fietsbanden, offroadbanden, nieuws over Maxxis, garantievoorwaarden en informatie over bandenvoorraad.

Nieuws en informatie

De nieuwe site zal ook voor het eerst de internationale sites van Maxxis onder één paraplu brengen. De site is een toegangspoort vanwaaruit bezoekers naar hun speciale land-site gaan. Met specifiek nieuws en informatie over Maxxis in hun land.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.