GT Radial, banden, merk, fabrikant

GT Radial op Automotive Trade Show 2014 in Utrecht

Tijdens de Automotive Trade Show 2014 zal GT Radial zowel haar bedrijfs- als personenautobanden tonen. Een unicum voor Nederland, daar de distributie van deze twee aparte productgroepen door twee verschillende bedrijven gedaan wordt. 

Wim Reijmerink, directeur van Truck Tyre Partner, distributeur  in de Benelux  voor GT Radial bedrijfswagenbanden legt uit: “Tot op heden heeft De Klok Banden, de importeur en distributeur van o.a.GT Radial in de Benelux, op diverse beurzen altijd haar eigen stand gehad met de diverse bandenmerken die zij voeren.”

Bedrijfswagenbanden

Hij vervolgt: “Wij, als Truck Tyre Partner, zijn vanaf 2009 verantwoordelijk voor de distributie van de GT Radial bedrijfswagenbanden en hebben in deze periode onze producten alleen gepresenteerd op voor onze producten specifieke vakbeurzen als bijvoorbeeld de Bedrijfsauto RAI. De Automotive Trade Show zal echter een veel breder publiek trekken, waardoor het voor De Klok Banden en ons interessanter is om middels één stand prominent  aanwezig te zijn.”

De Automotive Trade Show wordt van 14 t/m 17 april a.s in de Jaarbeurs Utrecht voor de eerste maal de gehouden. Deze vakbeurs richt zicht op de automotive aftermarket in brede zin. Naast de aanwezigheid van een  groot aantal standhouders, zullen er tijdens de expositiedagen meerdere activiteiten zijn in de vorm van seminars en workshops.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.