Vredestein, zomerbanden, beste koop

Vredestein Sportrac 5 en Ultrac Vorti scoren in bandentests

De Vredestein Sportrac 5 zomerband en de Vredestein Ultrac Vorti zomerband behoren tot de top in hun segment en bieden de automobilist een hoogwaardig product met maximale veiligheid, optimaal comfort en een lange levensduur. Dat blijkt uit recente testresultaten van de ANWB, de consumentengids en andere onafhankelijke, gerenommeerde verkeersclubs uit Duitsland en Zwitserland.

Vredestein ziet haar continue streven naar topkwaliteit bekroond met deze hoge waarderingen voor de Vredestein Sportrac 5 en Vredestein Ultrac Vorti, die het in deze tests opnamen tegen alle belangrijke concurrenten.

Bandentest

De banden werden onderworpen aan grondig uitgevoerde tests, waarbij werd beoordeeld op de onderdelen rijeigenschappen op droog en nat wegdek, rolweerstand, geluidsproductie, slijtage, remweg op droge en natte ondergrond en rijcomfort.

Quotes uit de testverslagen van de Vredestein Sportrac 5:

  • ‘Band met zeer goed op elkaar afgestemde eigenschappen.’ (ANWB)
  • ‘Goed tot zeer goed op alle veiligheidsrelevante aspecten.’ (ANWB)
  • ‘Zeer goed op droog wegdek’ (TCS)

Testresultaten Vredestein Sportrac 5 2014

  • Stiftungwarentest: goed
  • ADAC: goed (2,9). 16 zomerbanden in de test
  • TCS: zeer aanbevolen

Testresultaten Vredestein Ultrac Vorti 2014

  • Beste koop (consumentengids)
  • Beste uit de test (consumentengids)

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.