Inter-Sprint, banden, beurs, Reifen, Essen

Inter-Sprint Banden op bandenvakbeurs Reifen in Essen

Inter-Sprint Banden neemt ook in 2014 deel aan de bandenvakbeurs Reifen in Essen, één van de belangrijkste beurzen voor de internationale bandenindustrie. “Wij zijn al jaren, tot grote tevredenheid, als exposant aanwezig en willen ook dit jaar niet ontbreken” aldus een woordvoerder van Inter-Sprint.]

Naast alle A-merken zal er ruim aandacht zijn voor de Private labels en Exclusive brands. Ook de nieuwste truck en trailerbanden van Double Coin zullen uitgebreid gepresenteerd worden.

Bandenindustrie

“Reifen sluit qua bezoekersprofiel naadloos aan bij onze producten en onze internationale markt. Deze beurs is voor ons meer dan alleen een platform voor product- en bedrijfspresentatie. Het is dé ontmoetingsplaats voor de internationale bandenindustrie”.

Op velgengebied zal Inter-Tyre het belangrijkste deel van het assortiment presenteren. Daarnaast zal er ruim aandacht zijn voor de nieuwste modellen. Uiteraard zal de tot “Wheel of The Year 2014” uitgeroepen Mile Miglia MM1007 te bewonderen zijn op de stand.

De stand van Inter-Sprint is te vinden in Hal 2, standnummer 2D10.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.