Bertus Heuver, Heuver Bandengroothandel, Profile Tyrecenter

Profile Tyrecenter Heuver verruimt openingstijden: 7 tot 19

Profile Tyrecenter Heuver gaat de openingstijden te verruimen van ‘7-to-7’. Het bedrijf wil hiermee wil de meest klantvriendelijke bandenspecialist en onderhoudspartner zijn. De klant kan op werkdagen 12 uur onafgebroken terecht. Zij kunnen hun auto dus voor én na hun eigen werktijd brengen en halen. Heuver speelt hiermee in op de trend van langere openingstijden, waaraan klanten al gewend zijn geraakt bij bijvoorbeeld supermarkten. In de vestiging in Apeldoorn is hiervoor een pilot gestart.

Bertus Heuver, directeur Profile Tyrecenter Heuver: “Overal om ons heen zien we dat ‘de klant’ nieuwe wensen heeft en vooral flexibiliteit wil. Hij wil zijn eigen tijd optimaal kunnen inrichten. Door een langere openstelling komen wij daaraan tegemoet. ”

Pilot

Heuver starten met een pilot, maar twijfelt niet aan het succes. “Op die manier kan zowel de organisatie als de klant wennen aan de nieuwe situatie. De eerste ervaringen zijn goed. Klanten vertellen dat zij, door de openstelling van 7.00 tot 19.00 uur, minder problemen op hun werk hebben. Daarmee snijdt het mes zelfs aan drie kanten. De klant is happy, het heeft een aanzuigende werking op het werkaanbod en we onderbouwen onze klantgerichtheid.”

Profile Tyrecenter Heuver legt de lat voor de organisatie hoog. Het bedrijf, met 13 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland, wil minimaal een 9+ scoren als meest klantgerichte bandenspecialist van Nederland. Service en gemak staan hoog in het vaandel.

Afsprakenmodule

“Dat onderstrepen we met een uitgebreide webshop en een duidelijke afsprakenmodule op de website. We maken het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk. Wij zijn dienstverlener, dus moet onze werkwijze daar optimaal op afgestemd zijn”, aldus Heuver.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.