Reifen, Essen, Heuver, bandengroothandel, stand

Nieuwe Aeolus-banden bij Heuver Bandengroothandel op Reifen Essen

Heuver Bandengroothandel brengt op Reifen Essen 2014  veel nieuws mee uit zijn sectoren truck & trailer, EM en landbouw. Op de stand (Hal 2, nummer 2E48) staan de nieuwste ontwikkelingen van Aeolus – sommige zijn zelfs pas later leverbaar – naast het nieuws van Maxfield, LingLong en Athlete Wheels. Tegelijkertijd met deze noviteiten vertelt Heuver over zijn keuze voor de geografische marktbenadering en de voordelen die dit klanten oplevert.

“Als belangrijke speler in de topleague van de bandenbranche weten we dat dit jaar vele ogen op ons gericht zullen zijn”, zegt Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel.

Marktbenadering

“Producten stonden in onze marktbenadering op gelijke hoogte met onze klanten”, aldus Bertus Heuver. “Vanaf 2014 maken we andere keuzes. Die producten zijn onverminderd goed en betrouwbaar. Maar klanten staan nu écht bovenaan. Wij willen het meest klantgerichte bandenbedrijf zijn. Dan telt voor de klant alleen het beste: de beste aandacht, de beste service, de beste vakmensen, de beste voorwaarden.”

“Daarom kiezen we voor geografische marktbenadering in plaats van op product. Dat start ermee dat de klant zijn vraag in zijn voorkeurstaal kan stellen. Door uitbreiding van ons team hebben we veel multi-talige specialisten in dienst. Dat is dé manier om onze ‘service-zonder-beperkingen’ te bieden. We kijken niet naar anderen maar kiezen onze eigen weg en doen wat belangrijk is: kijken naar wat de klant wil.”

Noviteiten bij Aeolus

Heuver: “Reifen Essen 2014 is hét platform om klanten te informeren. Zowel over onze nieuwe aanpak als over de nieuwste banden uit onze segmenten truck & trailer, EM en landbouw. Waaronder de nieuwste Aeolus ATR33 trailerband, die we als preview op ‘Reifen’ tonen. We verwachten deze eind dit jaar te kunnen leveren.”

De band heeft 4-laags gordeltechniek en een nieuw profiel volgens Europese standaard. Hij staat naast de verbeterde Aeolus ATL67 megatrailerband, de nieuwe Aeolus AR28 kraanband en Aeolus ASW80 winterband voor de stuuras. Verder toont Heuver Aeolus-banden als ADR69, ADC53, AE77 en AGB20.

Landbouwbanden

Verder zijn er tentoongestelde banden van Altura (landbouwbanden), LingLong (radiale tractorbanden), stalen wielen van Athlete Wheels en het eigen ‘second life’ EM-merk Maxfield.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.