Lassa, Greenways

Lassa presenteert Snoways 3 en Greenways op Reifen Essen

De Turkse bandenproducent Lassa presenteert tijdens de bandenbeurs Reifen Essen 2014 twee van haar nieuwste producten, de Greenways en de Snoways 3. Daarnaast laat Lassa haar complete programma personenwagen-, bestelwagen-, 4×4-, SUV-, en vrachtwagenbanden zien. De stand van Lassa bevindt zich in Hal 3, standnummer 3A29.

Greenways is de eerste ECO-vriendelijke band van Lassa. Volgens Lassa is het een brandstof besparende band welke de CO2 uitstoot helpt te verminderen. De Snoways 3 is het nieuwste product uit de Snoways winterbanden familie van Lassa. De band heeft een verbeterd loopvlak profiel en een sterker karkas.

Veiligheid

Daarnaast toont Lassa zijn topband de Phenoma, als ook de Competus H/P en de Impetus REVO. „Wij zijn trots, met de Greenways en de Snoways 3 twee kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen tonen. Zij bieden de gebruiker een uitstekende performance en een hoge mate van veiligheid“, aldus Halit Şensoy, Directeur van Lassa International Sales and Marketing.

Lassa wordt in Nederland exclusief vertegenwoordigd door Van Klei Banden Import BV te Zoeterwoude. Lassa wordt in Belgie en Luxemburg exclusief vertegenwoordigd door VDR Autobanden & Autostyling BVBA, Hamont-Achel.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.