OBO Banden, Reifen, adelaar, personeel

OBO Banden toont 2,5 hoge adelaar gemaakt van banden

Bandenvernieuwingsbedrijf OBO Banden uit Hardenberg exposeerde tijdens de Europese banden beurs in het Duitse Essen; de Reifen Messe. Met een locatie in de galerij van het beursgebouw  kwamen vele bezoekers langs de stand van de Nederlandse bandenvernieuwer. Wat men daar aan trof was hergebruik van gebruikte banden, zoals de core business van OBO Banden is. Verder stond er op de stand een 2,5 meter hoge adelaar gemaakt van banden, ontworpen door de Nederlandse prijswinnende kunstenaar Randy van Lingen.

Kunstenaar van Lingen uit  Almelo had naast het beeld van de adelaar nog enkele kunstwerken meegenomen waaronder een grote leeuwenkop op een oranje wand. Daarmee werd met een knipoog het startschot gegeven voor het WK voetbal en gerefereerd aan de veelbesproken finales tussen de Duitse adelaar en de Nederlandse leeuw. Het voetbal thema werd doorgevoerd in de sportsbar op de stand.

OBO Reifen app

Verder werd de OBO Reifen app getoond. Deze Duitstalige analyse app laat gebruikers zien of een band nog gerepareerd of vernieuwd kan worden om zo in de kosten te sparen en het milieu te ontlasten.

Directeur Herman Hutten blikt tevreden terug op de beurs. “We wilden ons vooral onder de aandacht brengen in Europa, dat is door de banden sculpturen en het enthousiaste team uitzonderlijk goed gelukt. Een stap verder op de Europese industriële banden markt”

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.