Profile Tyrecenter

Profile Tyrecenter evenementpartner van Gamma Racing Day

Bandenspecialist Profile Tyrecenter is vanaf dit jaar evenementpartner van de Gamma Racing Day, volgens de organisatie het grootste auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa. De fastfitter verspreidt gratis tickets voor het evenement onder haar klanten, is aanwezig op het evenement met het spel ‘Raad het gewicht van de megaband’ én trakteert in de voorverkoop op een gratis zomercheck.

Retail-directeur Harm Nieboer van Profile Tyrecenter legt uit waarom het bedrijf deze keuze heeft gemaakt. ”Wij zijn al geruime tijd aanwezig in de nationale autosport. Zo zijn we vijf jaar hoofdsponsor geweest van de Pinkster-races in Zandvoort. De racesport ligt dichtbij ons merk.”

Fastfitter

”Vanuit die betrokkenheid en onze landelijke samenwerking met Gamma hebben we het evenement al langer in het vizier. Ieder jaar groeit de populariteit van de racedag. Bovendien zorgen de bouwmarkten van Gamma en de overige partners voor een zeer goede lading van het evenement.”

De fastfitter ziet de Racing Day als een echt familie-evenement, waar het zich graag aan verbindt. Het bedrijf wil de komende periode zeer actief gratis tickets verspreiden op de 186 PTC-vestigingen. ”We verwachten er zo’n 25.000 te gaan weggeven.”

Voorverkoop

Bezoekers die in de voorverkoop een paddock-kaart voor zondag 3 augustus aanschaffen, kunnen de hele maand juli met die kaart terecht bij Profile Tyrecenter-vestigingen voor een gratis zomercheck ter waarde van dertig euro. De medewerkers checken onder andere oliepeil, airconditioning, schokdempers, remmen, verlichting, accu en het bandenprofiel. Ook worden bij de zomercheck diverse vloeistoffen gratis bijgevuld.

Lees ook: Jubilerend Profile Tyrecenter zoekt groei vooral in buitenland

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.