Heuver en Aeolus met uitgebreid gamma aanwezig op IAA

De IAA-beurs in het Duitse Hannover is voor Heuver Bandengroothandel en fabrikant Aeolus Tyres een belangrijk evenement. Dit jaar slaan beide bedrijven de handen ineen tijdens de beurs, zowel qua standruimte als qua promotie. Heuver en Aeolus zijn te zien op het buitenterrein, in de hallen en rondom het complex. Ook is de groothandel aanwezig op de beurs AgroTechniek Holland medio volgende maand.

Door de brede aanwezigheid op IAA willen Heuver en Aeolus benadrukken dat de banden van het laatstgenoemde merk al tien jaar in Europa verkrijgbaar zijn. Het bedrijf uit Hardenberg is exclusief importeur van het Chinese merk voor een groot deel van Europa. Heuver is in Hannover te vinden in Hal 16, stand A43 en op het buitenterrein bij FG M64.

Agro Techniek

Ook in het Nederlandse evenementencircuit geeft de groothandel en exploitant van dertien Profile Tyrecenter-vestigingen acte de présence. Op de derde editie van de outdoorbeurs AgroTechniek Holland tonen ze onder meer een dwarsdoorsnede van hun bandenassortiment, waaronder een uitbreiding van het LingLong-gamma en de nieuwste Alliance- en Aeolus-landbouwbanden. Daarnaast is er een totaaloverzicht van alle diensten die Heuver zijn klanten biedt. Profile Tyrecenter Heuver is te vinden op stand W10.

De beurs in Hannover is van donderdag 25 september tot en met donderdag 2 oktober. Agro Techniek Holland vindt plaats in Biddinghuizen (Flevoland) van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 september.

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.