Truck Tyre showt GT Radial en Speedline op Transport Compleet

Truck Tyre Partner presenteert tijdens de vakbeurs Transport Compleet in Gorinchem zowel GT Radial-banden als Speedline-wielen. Tijdens het evenement wordt de gehele lijn banden getoond, alle speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de strenge eisen van het Europese goederen- en personenvervoer.

Zo vinden bezoekers op de beursstand niet alleen de nieuwe GT Radial GSR 225 Comi Road-stuurasband, geschikt voor regionaal én lange afstand transport, maar ook de succesvolle 17,5″ GAR820, geschikt voor montage rondom. Andere aanwezige bandentypen zijn onder meer de GAM831 voor mixed service, de GAU861 voor stadsbussen en de GTL 919-trailerband.

Trucks

Naast de distributie van GT Radial-bedrijfswagenbanden, heeft Truck Tyre Partner vanaf 1 september voor de vervangingsmarkt in de Benelux de exclusieve verkooprechten van Speedline-lichtmetalen velgen voor trucks, trailers en bussen.

Wim Reijmerink, directeur Truck Tyre Partner, legt uit: “Speedline heeft een schitterend programma gesmede lichtmetalen wielen. De wielen onderscheiden zich door hun lage gewicht en hun bewezen duurzaamheid. Het assortiment van Speedline is breed en wordt regelmatig aangepast en uitgebreid, om te blijven voldoen aan de eisen van de markt. Het geeft ons de mogelijkheid om in het vervolg niet alleen banden, maar ook wielen én band/wielcombinaties te kunnen leveren die budgetbesparend zijn voor onze klanten”. Truck Tyre Partner heeft standnummer 108.

Lees ook: Heuver en Aeolus met uitgebreid Gamma aanwezig op IAA

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.