vredestein, bandenfabrikant, logo

Vredestein breidt productie van agrarische banden fors uit

Om aan de groeiende vraag naar alle soorten van agrarische banden van professionele eindgebruikers tegemoet te komen, gaat Apollo Vredestein BV flink investeren om de productiecapaciteit voor deze producten uit te breiden. De productie-capaciteit van de fabriek in Enschede zal vanaf januari 2014 met maar liefst 50 procent toenemen.

Door deze vergroting, die voor het eerst werd aangekondigd in augustus 2012, zijn de levertijden al afgenomen. En dankzij de verbeterde productiecapaciteiten vordert de ontwikkeling van nieuwe banden sneller dan gepland.

Grotere en bredere banden

De investering zal ook Apollo Vredestein BV de mogelijkheid geven om nog grotere en bredere banden te produceren. Bovendien zal de toename van de landbouwproductie band de fabrikant in staat stellen naar nieuwe regionale markten te kijken , zoals Latijns-Amerika en Aziƫ .

Als onderdeel van Apollo Tyre, kunnen Vredestein-medewerkers bestaande netwerken van de groep te gebruiken op alle continenten.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.