OBO Banden, hergebruik, recycling

OBO Banden op Reifen Essen met hergebruik van banden

OBO Banden is diti jaar aanwezig op de bandenbeurs Reifen Essen. De Hardenbergse bandenproducent zegt het tijdens deze editie van Reifen Essen over een ander boeg te gooien. Er worden niet alleen maar banden zelf getoond. Maar het bedrijf toont op haar stand in de Galerij van het beursgebouw iets wat wel dicht bij haar core business ligt; diensten voor het hergebruik van banden.

Naast de verrassingsactiviteiten is de OBO sportsbar open waar men kan genieten van de beste voetbalfinales uit de geschiedenis. In een informele sfeer worden op een groot scherm spraakmakende  EK en WK finales vertoond.

OBO Reifen app

Reifen Essen is tevens het toneel waar OBO Reifen de OBO Reifen app lanceert. Deze Duitse app is een variant op de eerder dit jaar gelanceerde Nederlandse banden reparatie app. Gebruikers kunnen met de app snel bepalen of een kapotte band nog gerepareerd of vernieuwd kan worden om zo geld te besparen. Tevens kunnen gebruikte banden aangeboden door simpelweg een foto te maken.

Worden er dan helemaal geen vernieuwde banden getoond? “Ja zeker wel” is het antwoord van Eef Brinks, Commercieel Manager. “In aansluiting op onze bijzondere activiteiten tonen wij onze hardlopers in de vernieuwingsbranche. Hij vervolgt: “Wij hebben gekozen voor de populaire  maten zoals 23.5R25 EM loader / dumper als warmvernieuwing, de agri 24R20.5 transport+, wat flotation in koudvernieuwing en een handgesneden gazonband. Alle disciplines staan op de stand waarmee we gelijk onze diversiteit weergeven.”

 Banden

“We mogen dan wel niet de grootste zijn, we zijn wel de meest vindingrijkste. “Dat zie je in alles; onze oplossingen in banden, onze diensten en nu ook in onze stand” sluit Brinks af.

Alle bezoekers zijn uitgenodigd de OBO stand te bezoeken in de Gallerij GA114. Voor enkele gelukkige bezoekers geeft men een gepersonaliseerd cadeau weg.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.