Bestebandengarage.nl

Vergelijkingssite Bestegarage.nl nu ook in banden

Bestegarage.nl, de vergelijkingssite voor garagebedrijven, heeft vier nieuwe vergelijkingssites waaronder één over banden, in het leven geroepen. Op de sites kunnen consumenten hun mening kwijt over geleverde (wan)prestaties van de betrokken garagebedrijven.

Het gaat om Besteschadeherstel.nl, Besteglasherstel.nl, Bestebandengarage.nl, Bestepechhulp.nl en Besteautoverkoop.nl.

Bestebandgarage.nl gaat precies te werk als andere vergelijkingssites. Door aanbevelingen of commentaren van consumenten komen de beste garages in zijn soort bovendrijven. Elke beoordeling helpt andere bezoekers bij het vinden van de beste garage. De bezoekers die een beoordeling achterlaten, hebben een kans om hun laatst betaalde rekening bij een garage terug te krijgen.

Regisseur

Alle garages die op de website geregistreerd zijn, geven zelf aan op welke platformen ze gepromoot worden. “Wij vinden het belangrijk dat iedere ondernemer en onderneming zelf regisseur is van zijn succes”, aldus Robin van Koppen, technisch directeur van Bestegarage.nl.

De websites binnen de Bestegarage Groep zijn opgezet om consumenten met een behoefte gemakkelijk verder te helpen bij het vinden van een goede (banden)garage. Iedere website geeft antwoord op een andere vraag van de consument.

Autobanden

Zo ook als het gaat om autobanden. “Als een retailer haar vitrine of interieur vernieuwt is een omzetgroei van minimaal vijftien procent meetbaar. Een nieuw design van een website zorgt voor eenzelfde stijging aan bezoekers. Continue optimaliseren wij de website om conversies te vergroten en consumenten te helpen aan een goede (banden)garage voor haar behoefte”, aldus Van Koppen.

Binnenkort lanceert de onderneming ook de mogelijkheid voor autobedrijven om hun occasions te presenteren. Dit gaat Bestegarage.nl realiseren door het aangaan van een samenwerking met een bestaande partij.

 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Fred Kramer

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.