Profile Tyrecenter

Profile Tyrecenter nu ook voor sterreparaties

Profile Tyrecenter gaat zich nu ook toeleggen op het snel en goedkoop repareren van sterretjes in autoruiten. In samenwerking met autoherstelketen Autoglaz en onderhoudsspecialist James Auto & Service introduceert de banden- en velgenspecialist de nieuwe formule ‘Sterpunt’. Het gaat nu nog om een netwerk van 50 vestigingen, maar de drie partijen streven op termijn naar 125 reparatiepunten door heel Nederland. 

Het drietal kondigde aan ruim onder de gebruikelijke tarieven in de markt te gaan zitten. Het samenwerkingsverband is mogelijk omdat de bedrijven tot dezelfde moederorganisatie, The Alwaysbemobile Company in Veenendaal, behoren.

Scholing

Medewerkers van de deelnemende vestigingen van Profile Tyrecenter en James Auto & Service krijgen speciale scholing om ruitschade volgens de eisen van de verzekeraars te repareren. Sterpunt zegt zich in eerste instantie bezig te gaan houden met het snel repareren van sterretjes. Voor de reparatie van andere schade aan autoruiten en complete vervangingen worden medewerkers van een Autoglaz full-service vestiging naar de het betreffende filiaal gehaald of de auto gaat naar een van de Autoglaz-vestigingen.

Ceo Patrick Ledegang van Autoglaz zegt een transparante tariefstructuur na te streven. “Bij het intikken van het kenteken op onze wegsite kunnen klanten direct zien wat de kosten zullen zijn.” Sterpunt beweert daarbij een veel lager tarief dan de grote Nederlandse spelers te hanteren. “Het kost de grote ruitenschadeherstellers veel geld om de consument ertoe bewegen voor ze te kiezen. Dat moet ergens van betaald worden. Met Sterpunt willen we afrekenen met die traditie.”

Reparatiepunten

Van de 50 vestigingen zullen er 25 een Autoglaz-locatie zijn. De overige 25 sterpunten zijn veelal Profil Tyrecenter-vestigingen.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.