Reifen breidt uit naar Turkije, Rusland en Dubai

De bandenbeurs Reifen Essen krijgt vanaf volgend jaar ook edities in Istanbul, Moskou en Dubai. Een jaar later volgen andere locaties. Dat maakte de organisatie van de beurs bekend. Reifen is de grootste bandenbeurs van Europa en vindt tweejaarlijks plaats in Essen. In mei van dit jaar was de 28e editie. De beursorganisatie heeft besloten om zich aan te sluiten bij een andere grote beurs, namelijk Automechanika.

Die vakbeurs vindt wereldwijd plaats in verschillende steden op diverse continenten. Onder andere in de drie eerdergenoemde steden. Reifen sluit zich op die locaties dan ook aan bij de Automechanika-edities. Beide organisaties willen door de samenwerking meer professionals in de automotive-branche samenbrengen.

Evenement

De Duitse versie van Automechanika is een van de grotere beurzen op het gebied van automotive en vindt plaats in Frankfurt am Main. Het evenement is dinsdag begonnen en duurt tot en met zaterdag.

Lees ook: Reifen Essen trekt 20.000 bezoekers uit 130 landen

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.