Bram Moszkowicz spreekt op Nationaal Bandencongres

De bekende jurist Bram Moszkowicz is een van de sprekers tijdens het Nationaal Bandencongres dat op 19 juni plaatsvindt. Het congres is de tweede uitgave van het evenement voor de bandenbranche, dat ook in 2012 plaatsvond. Goodyear-manager Herman Vereecken laat ook zijn licht schijnen op de branche en is tevens de keynote speaker van het evenement.

De manager communication strategy en development bij de autofabrikant praat tijdens zijn presentatie over de band van de toekomst. Ook één van de parallelsessies richt zich op de toekomst, namelijk op die van de bandenspecialist.

Bandenmarkt

De dag wordt georganiseerd door Aftersales Magazine, een vakblad voor de autobranche. Het congres vindt plaats in evenementenlocatie A12 in Bunnik en duurt van 13.00 uur tot 20.30 uur.

Hoofdredacteur Jos Veldhuisen van het organiserende vakblad is ook een van de sprekers. Hij geeft zijn visie op de bandenmarkt en de trends daarin. Ook worden op de dag de resultaten gepresenteerd van het bandenonderzoek.

Prijs

Het volledige programma is hier te vinden, net als het inschrijfformulier. Wie zich vóór 19 april inschrijft, betaalt geen 159 maar 135 euro per kaart. Bezoekers van het Nationaal Aftersales Congres in 2012 krijgen twintig euro extra korting en betalen dus 115 euro. Prijzen zijn exclusief BTW.

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.